Bedre planlægning gjort nemt!


Vi brænder for at gøre en forskel for jeres skole, for både administrativt personale, lærere, pædagoger, vikarer og elever.

0 +

Vikardækninger

0 +

Glade kunder

0 DKK

Potentielt besparet

Hvordan Subit startede


Historien om Subit, er en fortælling om en gruppe ildsjæle, som brænder for at gøre en forskel for skoler.

Rejsen startede i 2016, hvor de fire stiftere, Philip, Kim, Emil og Morten, igennem en årrække havde iagttaget, hvordan skolerne knoklede og svedte i deres planlægning.

Systemerne lignede noget der var udviklet i 80'erne, og mulighederne var derefter. De systemer skolerne brugte til planlægning af arbejdskraft, var tydeligvis bygget uden hensyn til brugeroplevelsen. Der var behov for hundredvis af dyrt købte undervisningstimer, for overhovedet at være dus med brugen af systemerne.

Et alternativ var nødvendigt, hvor brugen kompromisløst komplimenterede brugeren. Derfor blev Subit skabt!

Bedre planlægning gjort nemt


"Hvis Danmarks skoler skulle lave et planlægningssystem, så skulle det være Subit!"

Sådan cirka lød visionen for teamet, om deres nye platform, som snart skulle se dagens lys. Løsningen skulle være brugervenlig, innovativ, smuk, og skulle kunne tilpasses den enkelte skoles ønsker og behov, så friheden kom tilbage til dens retmæssige ejer.

Rejsen indtil nu været overvældende positiv, og vi takker de højere magter for alle de skoler, som undervejs har valgt at betro os deres tillid. Vi er pavestolte over at kunne tilbyde skoler et moderne værktøj, som uden sammenligning understøtter hverdagens udfordringer og muligheder - Spørg selv vores brugere 😉

Skal du være med til at gøre en forskel?

Se åbne jobs, eller send os en uopfordret ansøgning