En samlet pakke til dagtilbud, der administrerer hverdagen forrygende let

Subit til dagtilbud er en 360° løsning, der gør det nemt og ligetil at håndtere alt fra vagtplaner, medarbejdertid, løn, normeringer, fravær etc. Vi digitaliserer og automatiserer tunge processer og frigiver tid til børnene.

Kalenderoversigt
Vagtplanskabeloner
Normeringer
Fravær
I kalenderoversigten får du et overskueligt overblik af den udrullede vagtplan. Du har adgang til en masse nemme redigeringsmuligheder, visninger og filtrer. Herinde får du ligeledes et godt overblik over fravær, aktiviteter og tidsbalancer.

Undslip kaos og strømlin din vagtplanlægning.

Vi kan komme på mange grunde til at implementere Subit, men vores brugers top 4 ser sådan her ud

1.
Skaber det fulde overblik
Aldrig har overblikket over arbejdstid været så transparent og ligetil. Vagtplanlægningen er tilgængelig for alle både via app, web og Aula, og ved de mindste ændringer kan medarbejderne med 3 klik redigere og oprette tilstedeværelsestid.
2.
Altid hurtig hjælp
Subit har support fra kl 06-22 alle 365 dage året rundt, og telefonen bliver taget med det samme. Er der behov for løbende besøg online såvel som fysisk, er det ikke noget som koster en krone.
3.
Slut med dobbeltarbejde
Det skal aldrig mere tastes den samme information 2 gange - Subit er nemlig som standard integreret til dit landskab af IT-systemer. Det betyder blandt andet at fravær, løn og tillæg flyder direkte til dit lønsystem.
4.
Indsigt som aldrig før
Når der planlægges, kan jeg altid se balancen mellem barn og voksen, og betragte medarbejdernes arbejdstid MED og OM børn - Det giver en kæmpe gevinst i det daglige, men også når der skal dokumenteres minimumsnormeringer.
Kontakt os
Ønsker du at høre mere om Subit, eller er du allerede kunde og har brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Du kan også benytte formularen her, og vi vender retur så hurtigt vi kan.
Hvad koster Subit?
Prisen på Subit beregnes pr. barn i jeres dagtilbud, hvilket sikrer en fair og solidarisk beregningsmodel. En gennemsnitlig dansk institution betaler 700 kr. pr. måned alt inklusive for Subit.
Hvor lang tid tager det at implementere Subit?
Mængden af dagtilbud og størrelsen af disse er afgørende for, hvor lang tid en implementering tager. Vi er med på hele rejsen, og vores tid koster ikke dig en krone. En gennemsnitlig implementering tager 1 måned, og det enkelte dagtilbud vil bruge cirka 12 timer på at implementere Subit.
Kan I integrere til vores lønsystem?
Vi integrerer som standard til dit lønsystem, uden at dette skal koste dig en krone. Vi har i dag integrationer til både SD og Opus i et større tocifret antal kommuner.
Har I data uden for EU?
Vi har ingen data eller underleverandører uden for EU. Derudover har ingen af vores underleverandører ejermæssig tilknytning til lande uden for EU.
Er løsningen kun bygget til dagtilbudsområdet?
Løsningen er bygget til og af dagtilbud. På landsplan benytter mere end 500 dagtilbud vores løsning.
Kan skemaer osv. printes?
Vores løsning er designet på sådan en måde, at alt kan printes. Det gælder både skemaer, opgaveoversigter, fravær, årsoversigt m.m.
Hvilke normperioder understøtter løsningen?
Vi håndterer alle typer og længder af normperioder og kan også tilpasses individuelt blandt institutionerne i den samme kommune.
Hvornår er jeres support åben?
Vi har support for alle medarbejdere (ledere, planlæggere, pædagoger mv.) 365 dage om året fra 06-22. Vores gennemsnitlige svartid på telefonen er 7 sekunder.