En håndgribelig og effektiv planlægningsløsning, der skaber kvalitet, sparer tid og frigiver ressourcer

Med en perfekt cocktail af innovation, rettidig omhu og brugervenlighed, har vi skabt den perfekte løsning til at optimere driften af din skole!

Kalender
Fraværsoversigt
Vikardækning
Lønrapportering
Subit indeholder al data fra jeres skole, hvilket sikrer ensartede systemer og mindre besvær. I kalender-oversigten den er implementeret det bedste af det I kender fra SkoleIntra - herunder fleksibilitet og et præcist overblik. På denne måde har du en nem og effektiv skoledag, med mulighed for skemaændringer.

Det kan ikke blive nemmere!

Vi kan komme på mange grunde til at implementere Subit, men vores brugers top 4 ser sådan her ud

1.
Spar penge
En gennemsnitlig skole sparer 20% af udgifterne til vikarer efter implementeringen af Subit. Det har vi i de sidste mange år bevist og dokumenteret i fællesskab med vores kunder - hvis du er nysgerrig, så sender vi glædeligt dokumentationen din vej.
2.
Altid hurtig hjælp
Subit har support fra 06-22 365 dage om året, og telefonen bliver taget med det samme. Er der behov for løbende besøg online såvel som fysisk, er det ikke noget som koster en krone.
3.
Slut med dobbeltarbejde
Det skal aldrig mere tastes den samme information 2 gange - Subit er nemlig som standard integreret til dit landskab af IT-systemer. Det betyder blandt andet at fravær, løn og tillæg flyder direkte til dit lønsystem.
4.
Administrativt arbejde har aldrig fyldt så lidt
Vi sørger for at gøre administration til en leg, og en kort en af slagsen. Vores brugere beretter om, at de maksimalt bruger halvdelen af den tidligere brugte tid på vikardækning, skemaændringer, fravær og lønrapportering - Tid er penge.
Kontakt os
Ønsker du at høre mere om Subit, eller er du allerede kunde og har brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Du kan også benytte formularen her, og vi vender retur så hurtigt vi kan.
Hvad koster Subit?
Prisen på Subit beregnes pr. barn i jeres skole, hvilket sikrer en fair og solidarisk beregningsmodel. En gennemsnitlig dansk skole betaler 2000 kr. pr. måned alt inklusive for Subit.
Hvor lang tid tager det at implementere Subit?
Mængden af skoler og størrelsen af disse er afgørende for, hvor lang tid en implementering tager. Vi er med på hele rejsen, og vores tid koster ikke dig en krone. En gennemsnitlig implementering tager 2 uger, og den enkelte skole vil bruge cirka 6 timer på at implementere Subit.
Kan I integrere til vores lønsystem?
Vi integrerer som standard til dit lønsystem, uden at dette skal koste dig en krone. Vi har i dag integrationer til både SD og Opus i et større tocifret antal kommuner.
Har I data uden for EU?
Vi har ingen data eller underleverandører uden for EU. Derudover har ingen af vores underleverandører ejermæssig tilknytning til lande uden for EU.
Hvornår er jeres support åben?
Vi har support for alle medarbejdere (ledere, planlæggere, medarbejdere mv.) 365 dage om året fra 06-22. Vores gennemsnitlige svartid på telefonen er 7 sekunder.