Aarhus Kommune indgår aftale med Subit

Af Philip Hagemann 28/02-2024

Vi er glade for at kunne meddele, at Subit har sikret en betydningsfuld kontrakt med Aarhus Kommune, der strækker sig over seks år. Denne spændende aftale indebærer levering af en skræddersyet planlægningsløsning til kommunens dagtilbud og fritidstilbud.

Formålet med løsningen er at støtte administrativt arbejde, samt at dokumentere både tid med og omkring børn for omkring 350 enheder i Aarhus Kommune. Aftalen markerer et vigtigt skridt i retning af at styrke kommunens dagtilbud og fritidstilbud med effektiv planlægning og nye måder at benytte data i det pædagogiske arbejde. Ved at tilbyde en brugervenlig løsning, der adresserer behovene på tværs af enheder, håber Subit at bidrage til en mere strømlinet og gennemsigtig hverdag for personalet. Med vores erfaring inden for digital løsningsudvikling og forståelse for behovene i dagtilbud og fritidstilbud, er vi fast besluttet på at levere en skræddersyet platform, der ikke kun opfylder, men overstiger forventningerne hos Aarhus Kommune.

Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Aarhus Kommune i de kommende år og til at bidrage positivt til udviklingen i dagtilbuddene.

Kontrakten har en varighed på 6 år med mulighed for forlængelse i yderligere op til 2 år. Prækvalifikation og indledende tilbud blev afgivet i sommers, mens de endelige tilbud og valg af leverandører er gennemført ved årsskiftet 23/24.

Vil du høre mere?

Lad os tage en kop kaffe

Book os her