Subit indgår aftale med Høje Taastrup Kommune om levering af planlægningsløsning til dagtilbud og SFO'er

Af Philip Hagemann 05/06-2024

Subit har netop indgået en betydningsfuld aftale med Høje Taastrup Kommune om at levere vores innovative planlægningsløsning til kommunens dagtilbud og SFO'er. Aftalen markerer et vigtigt skridt i retning af at forbedre normeringerne og reducere det manuelle arbejde i de kommunale institutioner, samtidig med at den sikrer overholdelse af EU's krav om arbejdstidsregistrering.

Bedre normering i dagtilbuddene

Med Subits planlægningsløsning får Høje Taastrup Kommune mulighed for at optimere normeringen i deres dagtilbud. Løsningen giver institutionerne mulighed for at planlægge og fordele personaleressourcerne mere effektivt, så der altid er det rette antal pædagoger til stede i forhold til børnenes behov.

Mindre tid på manuelt arbejde

En af de store fordele ved Subits planlægningsløsning er reduktionen af det manuelle arbejde, som hidtil har været en tidskrævende byrde for mange institutioner. Med vores system kan medarbejdere og ledere nemt oprette skemaer, justere arbejdstider og registrere fravær digitalt. Dette frigiver værdifuld tid, som i stedet kan bruges på kerneopgaverne - nemlig at skabe en tryg og udviklende hverdag for børnene.

Overholdelse af EU's krav om arbejdstidsregistrering

Et væsentligt element i Subits løsning er dens evne til at sikre, at Høje Taastrup Kommune lever op til EU's krav om præcis og pålidelig arbejdstidsregistrering. Systemet er designet til at registrere arbejdstimer automatisk, hvilket ikke blot letter administrationen, men også sikrer fuld overensstemmelse med gældende lovgivning. Dette betyder, at kommunen kan undgå potentielle bøder og samtidig opretholde en høj standard for arbejdsforholdene.

Vi ser frem til et frugtbart samarbejde med Høje Taastrup Kommune og glæder os over at kunne bidrage til at skabe en mere effektiv og kvalitetssikret hverdag for både medarbejdere og børn i kommunens dagtilbud og SFO'er.

Vil du høre mere?

Lad os tage en kop kaffe

Book os her