Subit indgår ny aftale med Tønder Kommune omkring levering af Subit Dagtilbud

Af Philip Hagemann 28/02-2024

Vi er simpelthen så begejstrede for at dele en nyhed med jer, som vi håber, I vil finde lige så spændende som os. Subit, har nemlig indgået en aftale med Tønder Kommune, der handler om at gøre hverdagen i deres dagtilbud endnu bedre.

Ambitionen er, at papirbunkerne bliver mindre, hvor tidsplanlægningen glider som en leg, og hvor der skal bruges mere tid på det, der virkelig tæller – børnene. Det er lige præcis, hvad vi stræber efter med vores nye samarbejde. Vi bringer en skræddersyet planlægningsløsning ind i billedet, designet til at lette de administrative byrder og sikre, at normeringerne ikke bare er tal på et stykke papir, men en realitet, der gavner både personalet og børnene.

Gennem denne aftale får alle 30 dagtilbud i Tønder Kommune adgang til vores løsning, som er brygget med et solidt skud af vores erfaringer inden for digitale løsninger og en dyb forståelse for de unikke behov, man står med hver dag ude i dagtilbudene.

Vi ser så meget frem til at arbejde sammen med Tønder Kommune og jer fantastiske fagfolk i de kommende år. Sammen kan vi gøre en forskel og løfte dagtilbudssektoren til nye højder. Herfra skal lyde et stort tak for jeres utrættelige indsats og engagement i børnenes trivsel og udvikling. Lad os sammen skabe de bedste rammer for vores fremtidige generationer.

Vil du høre mere?

Lad os tage en kop kaffe

Book os her